Werkgevers

Of u in de bouw of in de techniek opereert maakt niet veel uit voor wat betreft uw eindproduct. Uw klanten willen allemaal hetzelfde: goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Geen wachttijden/wachtlijsten en geen onnodig hoge kosten! En u levert dat, u levert dat graag. Maar wat heeft u daar voor nodig?

Als eerste…goed personeel! Personeel wat voldoet aan uw verwachtingen en aan de verwachtingen van uw klant.

Maar heeft u die altijd in dienst? Of beter, wilt u die altijd in vaste dienst hebben? Daarom stellen wij ons graag aan u voor. Onze naam: Flexxend. Ons kenmerk: een flexibel uitzendbureau met een heldere kijk op zaken! Ons specialisme: detachering, payrolling en searching van vakmensen in de bouw en techniek.

Wilt u een beroep doen op een tijdelijke professional? Heeft u werknemers nodig voor een week, een maand of een jaar? U wilt iemand aannemen voor een vast dienstverband? Alles is mogelijk! Een timmerman, een metselaar, een lasser of een machinebankwerker: Flexxend heeft deze professionals in huis!

Wij houden het graag persoonlijk. Bij Flexxend krijgt u niet te maken met steeds wisselende intercedenten maar met een vast aanspreekpunt. Iemand die uw bedrijf of instelling kent en u zeer doelgericht van dienst kan zijn.