Vacature : Expeditiemedewerker

Expeditiemedewerker - flexxend - vacatures

Functie omschrijving: Expeditiemedewerker

Voor een  grote klant in de West-Friesland (regio Hoorn), zoeken wij een medewerker expeditie.

Functie omschrijving

Als expeditie medewerker heb je een afwisselende functie. Je werkt in teamverband aan de ‘uitgaande’ en ‘inkomende’ goederen binnen een magazijn en  de distributiewerkplaats. Je grootste verantwoordelijkheid zit hem in het juiste en tijdig verzamelen van bestelde goederen en er zorg aan dragen dat deze bestellingen op de juiste locatie terecht komen. Hierin is het erg belangrijk dat je secuur bent, want de het bedrijf doet klussen wereldwijd en de kosten zijn niet te overzien als het verkeerde pakket op de verkeerde plaats terecht komt.

Na een initiële inwerk periode zal je samen met een collega verantwoordelijk zijn voor de afdeling. Communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid zijn daarom een must. Kortom; Een leuke functie waarin je jezelf volledig verder kan ontwikkelen.

Functie eisen expeditiemedewerker

  • Aantoonbare ervaring in de operationele logistieke werkzaamheden;
  • Flexibiliteit en samenwerking;
  • Een heftruck certificaat is een pre
  • Zelfstandig, goede communicatieve vaardigheden, gestructureerd, flexibel, secuur en stressbestendig.

Wat bieden wij de expeditie medewerker

Het bedrijf is groot te noemen. Evengoed is het een bedrijf waarin je geen nummer bent want de organisatie plat. Het is makkelijk om leidinggevende of sturend personeel aan te schieten, want deze lopen rond op de werkvloer en zijn er om het arbeidsproces vloeiend te laten verlopen. Het bedrijf wil ook graag zijn personeel ontwikkelen en het beste eruit halen. Binnenhouden is beter dan binnenhalen, en ze zijn dan ook niet bang om personeel opleidingen aan te bieden. Daarnaast ga je, na een initiele uitzendperiode op vast contract. Een goed salaris staat buiten kijf.

In het kort:

  • Goed salaris
  • Vrijheid om binnen de lijnen je werkzaamheden zelf in te vullen.
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

Is je interesse gewekt? Stuur dan je CV naar info@flexxend.nl of solliciteer via het sollicitatie formulier. Wil je meer informatie dan kun je natuurlijk ook bellen op telefoonnummer: 0228-543987, we staan je graag te woord.

Sollicitatie formulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw CV