Vacature : Asbest saneerder / DAV’er

Asbest saneerder

Functie omschrijving

Voor diverse opdrachtgevers in regio West-friesland zijn wij opzoek naar een Asbestsaneerder. Naast de saneringswerkzaamheden voer je vaak ook sloopwerkzaamheden uit. Je werkt vaak in teamverband en op diverse locaties. De werkzaamheden vinden zowel binnen als buiten plaats. Je moet netjes en secuur te werk gaan en aan de geldende regels houden. Rondom de sanering van asbest zijn strenge veiligheidsregels opgesteld, het is dan ook zeer belangrijk dat je hier aan houdt. Regelmatig wordt er ook gecontroleerd of de regels wel worden nageleefd. Door de naleving van de strenge veiligheidsregel wordt voorkomen dat het asbest zich verspreid en zo een gevaar voor de gezondheid kan vormen.

Functie-eisen

Heb jij je DAV-diploma, geldige medische keuring en VCA? Werk je graag secuur, in teamverband en op diverse locaties? Ben je niet bang je handen uit de mouwen te steken of vies te worden en op zoek naar een baan met doorgroeimogelijkheden? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging!

Opleidingseisen

Medische keuring asbest, VCA Basis, en Deskundig Asbest Verwijderaar (of Deskundig Toezichthouder Asbest)

Ben jij die gemotiveerde Asbestsaneerder die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel : 0228-543987

Wat kunnen wij bieden?

  • Goed salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

Is je interesse gewekt? Stuur dan je CV naar info@flexxend.nl of solliciteer via het sollicitatie formulier. Wil je meer informatie dan kun je natuurlijk ook bellen op telefoonnummer: 0228-543987, we staan je graag te woord.

Sollicitatie formulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw CV