Vacature : Timmerman

Constructief Tekenaar Bouwkunde

Functie omschrijving; Timmerman.

Voor een bedrijf in “de streek”, de regio tussen Hoorn en Enkhuizen, zoeken wij een timmerman.

Je gaat aan de slag in  de utiliteitsbouw. In eerste instantie wordt gezocht naar een zelfstandig timmerman, maar als jij wel kan timmeren maar nog niet helemaal zelfstandig bent is er ook ruimte voor jou. Dan wordt je gewoon gekoppeld aan een ervaren timmerman en kan je je in alle rust ontwikkelen.

Het bedrijf is recht door zee, eerlijk en open. Eerlijke communicatie wordt gewaardeerd. Dit bedrijf wil graag meer eigen personeel in dienst. Wanneer het klikt zal er na een eerste periode waarin je op een uitzendbasis werkt over worden gegaan op werk in loondienst.

We zijn op zoek naar iemand die er die technisch sterk is en er voor gaat. Je technische kennis gebruik je om verder te kijken dan je neus lang is en uitdagende zaken op te lossen. Verder ben je positief en houdt jezelf goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en je staat open voor veranderingen. Je hebt ervaring met het maken van o.a. funderingen, stelwerk, kozijnen en diverse (af) timmerwerkzaamheden, of je staat er voor open om dit te leren.

Wat kunnen wij bieden?

 • Goed salaris
 • Reiskostenvergoeding
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

De lijnen zijn kort, de communicatie stijl is helder en recht door zee. Het bedrijf is een stabiele en redelijk groot. De ontwikkeling mogelijkheden zijn daarom goed te noemen.

Is je interesse gewekt? Stuur dan je CV naar martijn@flexxend.nl of solliciteer via het sollicitatie formulier. Wil je meer informatie dan kun je natuurlijk ook bellen op telefoonnummer: 0228-543987, we staan je graag te woord.

Sollicitatie formulier Timmerman

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw CV    

   

  Deel deze vacature met je netwerk