Coronacashback: productie verhogen zonder risico

Wat gebeurt er met uw bedrijf in de 2e corona golf?

Als uitzendbedrijf begrijpen wij dat het momenteel voor elk bedrijf  een risico is om nu personeel aan te nemen, de onzekerheid is groot en een tweede Coronagolf ligt op de loer.

Flexxend bied daarom de Coronacashback aan. Wat inhoudt dat wanneer u personeel nodig heeft,  dit bij ons kan op de normale voorwaarden van een uitzendovereenkomst.  Wij voegen hieraan toe  de coronacashback clausule of te wel dat wanneer uw bedrijf om bedrijfseconomische redenen gerelateerd aan de Coronacrisis een terugslag heeft,  u het tarief verminderd met onze werkgeverslasten terug ontvangt.

Om een idee te geven wat dit u praktisch kan opleveren:

Cashback van € 1,- tot € 10,- per uur kan o.b.v. een normale werkweek oplopen tot maximaal € 5200,-

Onzekerheid of niet, het werk moet toch gedaan worden. Als het werk stil blijft liggen is dat zeker vragen om problemen. Als Flexxend zijnde willen wij graag met dit instrument uw bedrijf het vertrouwen geven om toch door te pakken en de productie veilig en met vertrouwen op te schalen.

Daarnaast kunnen wij, net als altijd, meedenken over uw personeelsvraag en de juiste persoon op de juiste plaats zetten.

Op het gebied van kwaliteitspersoneel is nu een slag te slaan. Voor de crisis was goed personeel schaars, nu is deze groep door omstandigheden wel bereikbaar. Laat ons u helpen deze mensen voor u binnen te halen.

Heeft u interesse of wilt u meer weten over onze Corona Cashback regeling? Neem dan contact met ons op via 0228-543987 of mail ons op info@flexxend.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Voorwaarden

Coronacashback, de voorwaarden

  • Recht op de Coronacashback is gelinkt aan de goedkeuring van de Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (N.O.W. regeling) door de overheid.
    Zonder deze door de overheid goedgekeurde aanvraag kan er geen aanspraak gemaakt worden op de Corona Cashback.
  • De maximale inleenperiode waarover aanspraak op de Coronacashback kan worden gemaakt bedraagt 3 maanden per uitzendkracht.
  • Wanneer een uitzending gestaakt wordt kan men tot maximaal 6 weken na beëindiging opdracht nog aanspraak maken op de Coronacashback mits aan alle voorwaarden is voldaan.
  • De hoogte van de maximale Coronacashback is afhankelijk van het overeengekomen uitzendtarief en zal op de opdrachtbevestiging worden vastgelegd
  • Deze Coronacashback actie geldt voor uitzendingen die op of vanaf 1 juli 2020 zijn aangegaan.

CoronaCashback in de Media:

Lees hier het artikel uit de krant

Aanmelden