Vacature : Elektromonteur

Elektromonteurs

Functie omschrijving: Elektromonteur

Voor een gerenommeerde klant in de regio West-Friesland (regio Hoorn) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde elektromonteur.

Het bedrijf waar wij voor zoeken is een groot installatiebureau welke zich vooral op de nieuwbouw en de utiliteitsbouw richt. Het bedrijf gelooft in het ontwikkelen van mensen, en je kan je dan dus ook ontwikkelen naar datgene wat je echt leuk vind om te doen en waar je goed in bent. Het bedrijf is op zoek naar mensen die langere tijd het team komen versterken, na een initiële uitzendperiode.

Als elektromonteur ben je binnen dit bedrijf breed inzetbaar. Van nieuwbouw tot Utiliteit.  Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend. Van het trekken van kabels tot het oplossen van storingen, je bent van alle markten thuis. Als je nog niet zo een held bent, maar je wil het wel graag leren, dan ook zeker in jou geinteresseerd en zou je een stuk vervolgopleiding via het bedrijf kunnen doen. Verder zorgt het bedrijf ook, mede door evenementen en de zogenoemde borrels, dat de lijnen kort zijn mochten er belangrijke en minder belangrijke zaken moeten worden besproken.

Ben jij die gemotiveerde elektromonteur die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.

Wat bieden wij?

Wat bieden wij de elektromonteur?

Het bedrijf biedt goede primaire en secundaire voorwaarden.  Het contract wordt voldaan volgens de CAO die van toepassing is.

In het kort:

  • Goed salaris volgens de CAO
  • Ruimte tot vak verdieping
  • Reiskostenvergoeding
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

Is je interesse gewekt? Stuur dan je CV naar info@flexxend.nl of solliciteer via het sollicitatie formulier. Wil je meer informatie dan kun je natuurlijk ook bellen op telefoonnummer: 0228-543987, we staan je graag te woord.

Sollicitatie formulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw CV